Net als velen heb ik tijdens en na mijn zanglessen meegedaan aan talentenjachten. Niet zozeer om daarmee 'door te breken', maar wel om de nodige podium ervaring op te doen. Vervolgens heb ik in diverse bands gespeeld en heb ik aan een aantal muziekprojecten meegewerkt. Ik ben een dochter van Gerard van de Kolk (voormalig docent conservatorium slagwerk & Musicus in het Noord Nederlands Orkest) en Rezie van de Kolk-van Daal (vroeger meervoudig kampioen Accordeon en huisvrouw). Dus de muzikaliteit is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben getrouwd met Huub Moelker en samen hebben we 3 kinderen

In 1997 ben ik gestart met zangles bij Gina de Wit (bekend van o.a. Herman Brood, White Honey, Soundmixshowwinnares (Linda Ronstadt), Nationaal Songfestival,componist/tekstschrijver van o.a. Ruth Jacott). Hier heb ik veel geleerd o.a. zangtechniek, zingen met bezieling en emotie, mijn eigen sound ontdekt, enz.

Friese Soundmix Award: 1998/1999

Gina de Wit heeft mij min of meer gepusht om mee te doen met talentenjachten. En met succes! Op 29 oktober 1998 deed ik mee aan de Friesland Soundmix Award met nummers Endlessly (Total Touch) en Step by Step (Whitney Houston). Ik behaalde een plek in de finale (maart 1999) en stond daar o.a. samen met het friese duo Twarres op het podium.


Een "kleine meisjesdroom" die uitkwam!!

Heel Nederland kon mij op 24 maart 2001 bij RTL 4 zien als Trijntje Oosterhuis in de Henny Huisman Soundmixshow met het liedje "De Zee" . Vlak voor mijn optreden keek ik in de spiegel; Ik zag er gewoon uit als Trijntje! Met een 2e plek ging ik door naar de halve finale. Dat had ik nooit verwacht! Ik was al blij dat ik door de voorronde heen was en mee mocht doen met de liveshow!

Naar aanleiding van de Henny Huisman Soundmixshow werd ik gevraagd als leadzangeres in de semi professionele top 100 band Stream. Met een korte onderbreking van een jaar, heb ik zo'n 10 jaar in Stream gezongen. Wij boden daarbij een zeer breed en vaak wisselend repertoire om ook de meest recente hits te kunnen laten horen. We speelden op grote buurt-, dorps- en bedrijfsfeesten door het hele land, maar schuwden de gezellige intimiteit van een bruiloft in de buurt zeker niet. Als artiest leef je bij de gratie van het publiek. De dankbaarheid van een bruidspaar en hun gasten na een geslaagd feest is de mooiste beloning die je dan kunt krijgen. Ook een beloning, maar dan op een andere manier is de uitzinnige menigte op het moment dat je op een groot podium voor een bomvolle zaal staat. Kortom: Wie het kleine niet eert....!

Bij Stream heb ik een hele leuke en leerzame tijd gehad. De ervaringen uit die periode neem ik natuurlijk graag mee naar de nieuwe optredens. Misschien wel voor jou!


Sinds begin 2012 zing ik in de ABBA coverband S.O.S. Wat voor de bandleden van het eerste uur ooit begon als een eenmalig project, bleek zo goed aan te slaan dat men besloot een vaste bezetting te verzamelen. Een optreden van deze Abba band betekent gegarandeerd feest voor zowel de bezoekers als de muzikanten.